lauantai 9. kesäkuuta 2012

Nallikari

Nallikarin rantaa on kunnostettu ja beach olisi valmis ottamaan vastaan auringonpalvojat ja rantalentiksen pelaajat. Enää puuttuu lämpimät kesäpäivät, mielellään hellepäivät. Aurinko paistaa iltaisin korkealta, itse asiassa aurinko laskee vasta seuraavan päivän puolella eli tänään (huomenna) klo 0.04. Ja aurinko nousee uudelleen puoli kolmelta. Pimeää ei siis ole, ei edes hämärää. Ihania siis nämä kesäyöt, valoisuus ei haittaa minua ollenkaan. Pitkän talven jälkeen tarvitsen valoa ja mielellään sitä lämpöäkin.

6 kommenttia:

 1. Hmm..pitääkin käydä katsomassa paikan päällä uudistettua rantaa...jahka nämä kelit nyt tosiaan lämpenevät. Jos lämpenevät :I Talviturkin tosin heitin jo Iijokeen, mutta ei sitä uimiseksi voinut vielä sanoa...kesää odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään voi olla kesäistä :)
   Merkit ovat suotuisat, sininen taivas ja jaffa möllöttää korkealla.

   Poista
 2. Kyllä on kaunis paikka. Täytyypä joskus minunkin käydä tuolla Porkkalan kalliorannoilla ja ottaa sieltä kuvia oikein kunnon kameralla. Erityyppinen ranta täysin mutta se on kanssa huippukaunis. Terveisiä teillepäin ja lämpöä odotellessa:) M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat eivät kerro koko totuutta. Parhaimmillaan Nallikari on viltiltä päin katsottuna, tietenkin eväät vieressä ja hyvää lukemista mukana.

   Päästäiskö mekin sinne Porkkalaan tänä kesänä?

   Poista
  2. No ihan varmasti, jos satutte ajelemaan tännepäin!! M-L

   Poista
  3. Eihän sitä aina tarvitse lähteä Adrianmeren rannalla, kun kotimaassa on paljon katsomattomia rantoja.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!