lauantai 20. lokakuuta 2012

Baaritiski

Pitkään harkinnassa ollut keittiötason remontti johti siihen, että taso alkoi täyttyä epämääräisistä tavaroista ja kaaokseenkin alkoi tottua. 

IMG_3473
Onneksi eräänä päivänä mies tarttui toimeen...
IMG_3483 Puretun seinän alta paljastui pala aitoa 70-lukua: paneelia ja keltaista lastulevyseinää.

IMG_3484

IMG_3487


Ja vihdoin baaritiski oli valmis.

IMG_7813

Tuolit ovat Ikeasta ja pöytätaso Bauhausista. Pyyheliinatanko löytyi autotallista.

IMG_7812 IMG_7811 Hyllyt tuunattiin makuuhuoneen hyllyistä ja peruskannakkeet löytyivät Bauhausista.
Taulun kuvat ovat Barcelonasta ostettuja postikortteja.

IMG_7810

Niin, ja seinästä puuttuu vielä peitelista. 
Tästä on tullut viikossa kodin mukavin paikka. Aamulla tee ja päivän lehti, illalla espresso ja leivonnainen.  Arjen pieniä iloja.

14 kommenttia:

 1. Ja puutaso on ihana. Ainakin minä pidän. Tarvitsisi meilläkin ottaa vain hiomakone ja vähän hioa tasoa ja öljytä, niin taas olisi kuin uusi. Onnistunut remontti, jossa ei kätevälle miehellesi liene ollut isoa hommaa. Wau. Terveisiä täältä Porkkalasta! M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutaso on muuten ok, mutta pitääköhän mun ostaa joku leivonta-alusta tms. pullan ja sämpylän leipomisia varten? Eihän tuossa öljytyllä (vai oliko se vahattu) voi pullia pyöritellä...

   Eihän tuo iso homma ollut miehelle. Sellaista pientä puuhastelua. Osallistuin siivoiluun ja tavaroiden järjestelyyn. Ja suunnitteluun tietenkin.

   Poista
  2. Minä tiedän kyllä yhden armo kovan kokin (not me) joka pyörittelee pullansa kyllä juuri tuollaisella öljytyllä keittiön tasolla. meillähän, jos muistat, nii on sitä puulevyä vaan siinä tiskipöydän tasossa ja siinä mikron alla sijaitsevalla kaappitasolla. haluatkos nauraa. Kun minä joskus pyörittelen pullia, niin minä teen niin pienen taikinan, että mahdun pyörittämään ne pullat suoraan siinä pellin päällä. En siis laita tosiaankaan pakkaseen. Noin kymmenen pullaa tulee 2,5 desistä nestettä:) Minähän en ole mikään "leipuri hiiva". Leipaissut pullia varmaan 6-7 kertaa eläissäni. Kohta taitaa olla jo kymmenen kertaa täynnä, kun nyt sysksyn aikana olen leiponut pullaa vissiin kolme kertaa:) :)

   Poista
  3. Varohan vaan, ettet jää pullan leipomiseen koukkuun :)

   Poista
 2. Hienolta näyttää, ja ihania yksityiskohtia hyllyillä =)
  Mukavaa viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllylle laitoin kaikkea sellaista, jota käytetään koko ajan. Eipä tarvitse kurkoitella keittiön kaapeista.

   Itse pysyn tosin tuolla tilaajapuolella... aina ei kannata opettella käyttämään noita koneita ja vehkeitä.

   Poista
 3. Home improvement, hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhassa talossa riittää yhtä sun toista projektia ihan koko ajan. Onpahan miehellä jotain iltapuhdetta :)

   Poista
 4. Kyllä muuttui, tuli päivitystä suoraan sisustusblogitasolle asti! Tykkäisin myös tuollaisesta systeemistä, se on kiva seurustelutasokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kiva istua ja seurustella töiden jälkeen miehenkin kanssa kahdestaan, vaikka eipä tuota vapaa-aikaa turhan paljon ole. Kyllä se työelämä viekin kaiken ajan - vai onko mulla vaan sopeutumisvaikeuksia 5 kk opintovapaan jälkeen?

   Poista
  2. On siinä vaan tosi iso ero, miten työ jo rasittaa ja vie kaiken energian. Ilta tuntuu lyhyeltä, vaikka lähtisi ajoissa kotiinkin.

   Poista
  3. Valoisana vuodenaikana tuntuu vuorokaudessa olevan enemmän tunteja kuin syksyn pimeinä, lumettomina päivinä. Onneksi lumi tuo mukanaan valoa.

   Poista
 5. Ihana baaritiski! Todella onnistunut kokonaisuus - hyvä sinä, hyvä te, hyvä teidän joukkue! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Unohdin ottaa uudesta lampusta kuvan, perästä kuuluu siis. Meidän talosta ei tule koskaan kokonaisuutta, aina kun yksi paikka on rempattu, seuraava odottaa nurkan takana. Vaan yhtään remonttia ei olla velkarahalla tehty vaan aina ensin säästetään ja sitten tehdään.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!