sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Paketti

Sain paketin Australiasta.

IMG_7826 Paketista löytyi TimTameja (nam!) ja lapanen... IMG_7827 ja lapasesta löytyi puhelin. IMG_7828 Nyt tätä pitäisi vaan opetella käyttämään. Valkoinen bling-bling-laukku on yhdistetty lompakko ja puhelinkotelo. 

12 kommenttia:

 1. Hieno lahja - erityisesti olen kade tuosta lompakko/kotelosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että itse maksoin puhelimen ja kotelo on tyttären vanha, mutta puhelin oli niiiiin halpa, että se käy jo lahjastakin.

   Poista
 2. Ihana lahja. Ja niin herttaisesti paketin päällä lukee "äidille", ja vielä sydänkin. Koskahan se toinen lapanen tulee ja mitäköhän sen sisällä on? Täytyy sanoa että aika namilta TimTamit näyttää, vai oliko ne sittenkin TimNameja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapasia oli kaksi päällekkäin. TimTamit ovat tosi nameja. Miksi niitä ei saa Suomesta? Varmaan siksi, että painaisin 10 kg enemmän kuukauden päästä.

   Poista
 3. Onnea, nyt sinustakin tulee addikti! Niin tuon puhelimen kanssa helposti käy, kun se on niin kiva. Monesti ei tule avattua tietokonetta ollenkaan, kun sillä on niin helppo tarkistaa sähköpostit, seurustella naamakirjassa ja touhuta kuvien kanssa. Itse olen innostunut Instagramistakin, kuvaan sinne aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan, että pääsen ensin kuopuksen luo iPhone-opetukseen, sitten joululomalla opetellaan lisää. Ensi kesänä Australian asukki saa opettaa kaikki loput jipot. Aika kivalta tuo puhelin vaikuttaa ja olihan se aika siirtyäkin älyaikaan. Hyvästi SonyEricsson, ainakin 6 vuotta vanha.

   Poista
 4. Ihana tytär! <3

  Mulle tuli ihan sama juttu mieleen kuin Ellielille eli, että mikäköhän lähetys sen toisen lapasen sisässä joskus tulee? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö laittoi molemmat lapaset puhelimen suojaksi. Hänellä meni iP3 rikki ja sai tämän iP4 melkein ilmaiseksi. Minä maksoin ja sain uuden puhelimen. Tytär osti eBaysta itselleen Galaxyn. Australiassa ei noita lapasia hirveästi ole tarvinnut, nytkin ollut vajaa +30 lämmintä. Korean matkoilla on tainnut lapasia käyttää. Siis siellä Etelä-Korean puolella :)

   ps. Purin miehen sukan varren ja teen toistamiseen sitä. Kyllä sukkien pitää olla identtiset.

   Poista
 5. No aika hyvin puhelin kesti postimatkan:) Kivat "lahjat". Tuo blingbling-laukku on söde. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimen lähettämisessä oli pieni probleema. Ensimmäinen kerta ei onnistunut, koska puhelinta ei saa lähettää postitse Australiasta mihinkään. Katsos, kun litium-akku voi räjähtää?

   No, sitten tyttö teki uuden postituslapun ja laittoi sisällöksi "Electronics, battery removed" ja niin puhelin tuli perille eikä pakettia oltu aukaistu. Tosi tarkkoja tuolla Australian tullissa. Sinnekään ei ihan mitä vaan saa lähettää.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eikös vaan. TimTamit oli namitameja. Suklaata ja vadelmaa :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!