sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kuuraa kauniina viikonloppuna

Kaunis, aurinkoinen viikonloppu takana. Vietettiin pikkulomanen Keski-Pohjanmaalla. Ohjelmassa oli saunomista: pihasauna ja kylmävesiallas on aivan ihastuttava yhdistelmä. Olispa iso tontti niin tilaisin samanlaisen paketin takapihalle. Nyt ei kyllä mahdu... 
IMG_3505
  IMG_3511 Vielä viikko kesäaikaa jäljellä. Päivä on jo melko lyhyt.

10 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti noista pakkashuuruisista kuvista. Siinä on jotakin ihmeellistä taikaa joka vuosi, kun ensimmäiset yöpakkaset tulevat. Meillä ei ole vielä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönä oli -8,5°C ja nytkin on jo mittari painunut miinukselle. Onneksi tänään vaihdettiin talvirenkaat autoon, täytyy mennä autolla huomenna töihin. Tiet ovat jo jäässä, enkä uskalla lähteä pyöräilemään.

   Poista
 2. Kyllä luonto on kaunis vielä syksylläkin. Taitaa nuo pakkasyöt tulla tänne eteläänkin vähitellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte pikkupakkasta. Luonto näyttää ihanalta ja koiraperheessä arvostetaan kuivia lenkkipolkuja. Eipä tarvitse koirankaan käydä suihkussa lenkin jälkeen.

   Poista
 3. Oi mitä ihania kuuraisia kukkia. Kuuraa tänne meillekin, please. Toisaalta joutaa odottaa muutaman päivän. Mies vielä reissussa ja en siten saa talvirenkaita alle. Vaikka ehkä niitä ei vielä tarvitse. Tuon kun kirjoitin, niin ihan varmaseen sataa kohta lunta. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokos on tullut kuuraa, lunta?

   Poista
 4. Kauniita kuurakuvia. Täälläkin oli yhtenä aamuna pakkasta, ehkä noin viisi astetta. Ja täytyy sanoa, että lenkki koiran kanssa sujui rivakammin kuin aikoihin. Ehkä kylmä otti hieman turkistaan päässeen koirulin tassuihin. Tää olis niin hyvä ja sopiva mulle, maks. viis astetta pakkasta ja vain kuura maassa. Mihin sitä lunta tarvitaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä koira näyttää nauttivan pikkupakkasesta, kun verrataan viime viikkojen sadekelejä. Lunta tarvitaan sen verran, että pääsee hiihtämään ja pakkasta sen verran, että meri jäätyy. That's it.

   Poista
 5. No tänään se kuura tuli ja ainakin kolkutä kolariksi laskettavaa auto-onnettomuutta. Onneksi ei kait kukaan ole kuollut. Miäskin pääsi kotiin Vuosaaren satamasta kesärenkailla. Nyt on vielä kavereitten selvittävä Mikkelin taakse Tunnilan kylään kesärenkailla. Onneksi kaverit ovat rauhallisia savolaisii, ni eiköhän nuo ole ehjin nahoin kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tässähän se vastaus sitten onkin :)

   Eilen luin teksti-tv:stä, että Aurassa oli kuollut polkupyörällä kaatunut henkilö. Olis varmaan kypärä pelastanut?

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!