keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hilloa jokaiseen makuun

Saisiko olla amerikkalaisia pannukakkuja ja kotitekoista hilloa? Tarjolla olisi raparperi-, omena- ja mansikkahilloa. Karviaismarjahillo on valitettavasti jo loppu. 
Niin, ja puolukkahillo ei maistu kenellekään pannukakkujen kanssa. 


Töissä jo ihmettelivät, että miten me saadaan kaikki tekemäni hillot syödyksi? Ihan helposti: lättyjen, pannukakkujen, puurojen yms. kanssa. Ja voihan sitä tehdä vaikka kääretorttuakin.

5 kommenttia:

  1. Varmasti hillot häviävät nopsaan, sitä en epäile. Ja ovat varmasti maistuvia kun on itse ne tehnyt!

    VastaaPoista
  2. Saisi olla kiitos! Ja mielellään kaikkien hillojen kera.

    NIIN houkuttelevaa, että onneksi en asu naapurissa:)

    VastaaPoista
  3. Tintsa, hyvin maistuu. Ainakin miehelle.

    Katriina, jos asuisit naapurissa niin sun kuuri olisi nyt vaarassa... lätyt ja hillo on varsinaista painonhallintaruokaa, paino pysyy hyvin hallinnassa, ei varmaan laske.

    VastaaPoista
  4. Mansikkahillo taitaisi olla se suosikki lettujen kanssa.:) Onneksi meillä tehdään kans lettuja aniharvoin. Silloin kun tyttö oli pieni niin silloin paistelin niitä joskus.Siihen minunkin "leivontataitoni" riittävät:) Terveisin M-L

    VastaaPoista
  5. M-L, mansikkahillo on minunkin suosikki! Yleensä lättyjä tai pannareita saa silloin, kun poika tulee käymään. Tai näin ainakin mies väittää... Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!