lauantai 3. syyskuuta 2011

Syksyinen viikonloppu mökillä

Lähdettiin parin päivän mökkireissulle. 
Sää on harmaa ja syksyinen, mutta lämmin. 
Ollaan poimittu puolukoita ja sieniä. Karvarouskuja on löytynyt valtavasti, vähän kanttarelleja ja yksi madoton herkkutatti. Tatit ovat näköjään maistuneet madoille erittäin hyvin...
Verkotkin on laskettu veteen.

4 kommenttia:

 1. Sienisaalis kuulostaa hyvältä, siitä on iloa sekä poimiessa että syödessä.
  Pidän kovasti näistä tuokiokuvistasi mökiltä. Puupinokin voi olla kaunis.

  Tein muuten sen sun suklaakakun viemisiksi luokkakokoukseen. Se oli todella hyvää! Resepti lähtee laajaan jakoon, kiitos sulle!

  VastaaPoista
 2. Katriina, hieno juttu, että kakku maistui. Meilläkin on taas suklaakakkua, tänään on kulunut neljä päivää leipomisesta ja nyt alkaa olla maku kohdillaan.

  Mökkikuviin voin palata talvella, kun haluan pakkasiltana mielikuvamatkustaa jonnekin muualle. Kuvien rauhallinen tunnelma on vaan petosta - taas mentiin lauantaiaamusta alkaen täysillä ja illalla kaaduttiin puolikuolleena kymmeneltä nukkumaan.

  VastaaPoista
 3. Eikös se ole homman tarkoituskin:)

  VastaaPoista
 4. Katriina, otan mökille aina mukaan (vaikka vain yhden yön reissulle) kirjan, lehden/lehtiä, kutimen yms. ja kuvittelen viettäväni rauhallista mökkilomaa. Edes vesisade ei estä meitä puuhailemasta ulkona. Koska kyseessä on suvun yhteismökki ja me ollaan nuoria (!) ja aktiivisia, tehdään puusavottaa ja muita yhteistä hyvää palvelevia askareita omien puuhasteluiden (marjastus, sienestys, kalastus) ohessa. Ja loppujen lopuksi meille tärkeintä on se, että Olli saa olla irti ja nauttia vapaudesta ja hyvistä hajuista.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!