lauantai 10. syyskuuta 2011

Varasto


Pihavarasto on valmistumassa. Naapurista saatiin vanhoja ikkunalaseja, joista leikattiin ikkunat. Itse asiassa kyseessä ei ole uuden varaston rakentaminen vaan vanhan peruskorjaaminen. Vanhasta varastosta jäi betonilattia, tosin siihenkin valettiin korotukset reunoihin. 

 Mun työhanskat. Näillä on tehty maalaustöitä. 

Takaseinän hyllyt eivät ole Sovellaa eikä Elfaa, vaan nimetöntä ja edullisempaa kiskoa. Oikealle jää puuliiteri, jonka väliseinät rakennettiin vanerista. 

Näillä puilla ei pärjätä kovin kauaa... Meillä on puukiuas ja leivinuuni, joten liiteri tulee olemaan aika täysi ennen talvea.

5 kommenttia:

 1. Että tulee hieno varasto. Puita on hankittava kyllä lisää talveksi. Muuten saattavat loppua. Terveisin M-L

  VastaaPoista
 2. Liiteri...minä ajattelin, että näyttää liian viihtyisältä ollakseen varasto. Tuonne kamina, niin siellähän viihtyy hyvin, jos tarve joskus vaatii;)

  Merkkituotteet on kalliita, huomasin tänään, kun kävin uudessa Clas Ohlsonissa. Siellä nimittäin on kaikki edullista. Naapurikaupassa kävin kysymässä Elfa-liukuovien hintaa ja olivat kalliimpia kuin missään muualla.

  VastaaPoista
 3. M-L, aika vähästi on tosiaan puita...siis liiterissä. Halot ovat olleet evakossa takapihalla, mutta ei niitäkään ole vielä tarpeeksi.

  Katriina, naapurit kävivät tänään yhteinen-väliaitamme-on-melkein-valmis -iltapäiväkahvilla ja sanoivat myös, että varastossa voi tarpeen tullen yöpyä :) Nuorisolle kauppasin varastoa elämysten kesämökkinä, mutta eivät innostuneet.

  Sähkötarvikkeita ja muuta rakentamisessa tarvittavaa löytyy Puuilosta, Säästökuopasta jne paljon edullisemmin kuin isojen ketjujen rautakaupoista. Liukuovista on ollutkin puhetta ja taitavat olla Elfat siitä kalliimmasta päästä.

  VastaaPoista
 4. Hienon varaston olette tehneet :) Puuta varmasti kuluu teidänkin taloudessa melkoinen määrä talven mittaan!

  VastaaPoista
 5. Tintsa, kiitos! Puuta kuluu paljon, mutta öljyä ei. Ja leivinuuni tekee sähköuunin talvella tarpeettomaksi.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!