tiistai 6. syyskuuta 2011

Punaposkisia omenoita

Tänä vuonna omenasato on runsas (sitä se keväinen omenankukkaloisto enteilikin) ja ensi viikonloppuna talkoillaan omenahilloa. Ja vielä on tekemättä Apple pie ja Apfelstrudel...


9 kommenttia:

 1. Oih, ihania omenoita... Ystävien omenapuut eivät tuottaneet satoa juuri lainkaan ja takapihamme omenapuu tyhjeni nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Lumo, meillekään ei tullut viime vuonna juurikaan omenoita. Kuulimme jostain, että kalkitus on kaiken A&O ja liekö se auttanut...

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita omenoita! Noitten on pakko olla hyvänmakuisiakin.

  VastaaPoista
 4. Ihania omppuja! Kyllä nuista passaa tehdä kaikkea herkkua ruokapöytään!

  VastaaPoista
 5. Söin just aamiaiseksi omenan, mutta ei se ihan noin herkullisen näköinen ollut. Maku oli kyllä tosi hyvä. Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, tai näin flunssakaudella ainakin niin toivon! =o)

  VastaaPoista
 6. Katriina, hyviä on!

  Tintsa, syksyhän on tällaista sadonkorjuuaikaa... mutta olenkohan koskaan keittänyt niin paljon hilloa kuin tänä vuonna: raparperista, karviaisista, mansikoista, mustikoista, puolukoista ja sitten vielä omenista. Mies syö puuron ja murojen kanssa ja sitten kun haluaisin tehdä kääretorttua, hillopurkit on finito!

  VastaaPoista
 7. Hanna, mitäs ulkonäöstä, jos maku on hyvä!

  VastaaPoista
 8. Kyselit kuvia Australian matkasta. Päivittelin blogin asetuksia ja tuo vuoden vanha kirjoitus päätyi jotenkin uusimmaksi. Australian kuvat löytyvät blogistani oikeasta sivupalkista tunnisteen Australia alta.

  VastaaPoista
 9. Lumo, minä kyllä ihmettelinkin... blondille meni kyllä viiden viikon loma Ausseissa läpi! Olenhan minä noita sinun vanhoja juttuja lukenutkin.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!