keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Illan rusko on aamun pasko

Maanantai-iltana oli näin kaunis auringonlasku ja tyyni ilma, mutta tiistaina olikin puolestaan syksyn kovin myrsky. Puita kaatui ja meri möyrysi. Kävimme tietysti merenrannassa, mutta kameraa en ottanut mukaan kastumaan. Tänäänkin kastuin, kun tulin töistä kotiin. Onneksi viikonlopuksi on luvattu kaunista ilmaa, pihakalusteet ovat vielä laittamatta talvisäilöön. 


Pateniemestä löytyy näin idyllistä kylänraittia. Koiran kanssa ulkoillessa eksyy aina välillä uusiin maisemiin, vaikka ollaan lähellä kotia.

7 kommenttia:

 1. Onpa komia kuva heti alussa! Tuollainen voisi olla jonkun kalenterin elo- tai syyskuun kuvana.

  Pikkusisko asui yhteen aikaan Pateniemessä, ja kävelimme joskus hänen lapsiaan rattaissa työnnellen noilla entisajan rauhallista menoa henkivillä teillä.

  VastaaPoista
 2. Alimmasta kuvasta tulee jotenkin lapsuus mieleen :) Vain "sämpyläsaappi" puuttuu kuvasta ja oltaisiin takaisin 70-luvulla :)

  VastaaPoista
 3. Katriina, kiitos kehuista. Otin kuvan pokkarilla, kun ison kameran kanssa ulkoilu ei ole kaikkein mukavinta.

  Tintsa, tuollaisia kylänraitteja on löytynyt varmaan joka toisesta kylästä, mutta yleensä raitit ovat täynnä 70-luvun laatikoita tai nousukauden aikana rakennettuja pankkitaloja.

  VastaaPoista
 4. Hiaano rusotuskuva. Kait siinä sananlaskussa joku peräkin on.Teitin kaupunkihan pääsi oikein uutisiin ko oli ni kova myrsky:)Onneksi ei puut kaatuneet sentään teidän talon päälle.Terveisin M-L

  VastaaPoista
 5. M-L, kuulemma kolmen syysmyrskyn jälkeen tuleel talvi. Nyt on vasta yksi myrsky koettu.

  VastaaPoista
 6. Vai että Patela... siinäpä sitä vieressä, Herukassa 16 vuotta nuoruutta vietetiin. =) Itseasiassa vielä sellaisessa 70-luvun tiilitalossa, mistä nyt on uutta kotia etsiessä unelmoinut.

  VastaaPoista
 7. Nanna, me asutaan täällä Herukassa 70-kuvun punatiilitalossa :) Ei tämä talo ihan unelma ollut ostettaessa, mutta onhan tässä vuosien mittaan vähän kerrallaan tehty remonttia. Koko ajan jotain pientä projektia, me kun ei olla sellaisia kerralla kaikki valmiiksi -ihmisiä. Mun täytyy aina vähän fundeerata...

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!