sunnuntai 13. toukokuuta 2012

24. äitienpäivä


Äitienpäivänä olen miettinyt äitiyttäni ja sitä, minkälainen äiti olen ollut. Toivottavasti olen antanut hyvät eväät elämäntaipaleelle. Olen niin onnellinen lapsistani.

Onnellista päivää äideille! 

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti päiväkin oli onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se ja kyllähän se on meistä itsestämmekin kiinni, että löydämme onnen jokaisesta päivästä.

   Poista
 2. Samaa mieltä toiveesi ja viimeisen lauseen kanssa. Vaikken erityisemmin filosofoinutkaan. Iloitkaamme äitienpäivästä vielä muutaman tunnin:) M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään maanantainakin on "äitienpäivä", kun saan tyttäreni takaisin maailmalta. Sen kuopuksen siis ja saan taas passata "pikkuista".

   Poista
 3. Hyvät eväät olet varmasti lapsillesi antanut, en epäile sitä yhtään :) Mukava maanantai, kun tytärkin saapuu kotio maailmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli nättinä ja vähän oli ruskettunutkin.
   Muuten olisi kiva maanantai, mutta ilma saisi olla lämpimämpi. Voipi olla, että lakkiaisissa pukeudutaan pilkkihaalariin...

   Poista
 4. Uskon että olet ollut hyvä äiti, miksi muuten tuollaista pohtisitkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin olen tänään taas passannut kuopusta ja hoitanut koiraa... ehkä kuopus pääsee kaikkein helpoimmalla - ainakin tässä vaiheessa, kun kaksi muuta ovat jo muuttaneet pois. Ennen oli keittiövuorot jokaisella lapsella, sitten kahdella lapsella fifty-fifty, mutta en enää raaski teettää samoja hommia kuopuksella sataprosenttisesti.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!