torstai 24. toukokuuta 2012

Patiopöytä

Autotallin kattolankuista (vai mitä ne nyt on) jäi hukkapaloja ja mies rakensi meille pihalle uuden ruokailupöydän. Olen lahosuojannut ja maalannut pöydän, kuvia tästä tulee sitten myöhemmin. 

Viime kesänä laitoin lakastuneiden kukkien sipulit maahan ja nyt kukkapenkistä löytyi muutama kukkiva ruukkunarsissi. Tänä vuonna laitoin helmililjan sipulit maahan, joten ensi keväänä voi sitten odotella uusia yllätyksiä. 

Kakkurintamalla ei mitään uutta...

5 kommenttia:

 1. Siisti ja soma. Kiva, kun on mies kätevä käsistään. Ei sen puoleen, teki minunkin mies aikanaan sellaisen pöydänjalan ja siihen ostettiin päälle sellainen ovaalinmuotoinen kivilevy. Näki jossain sisutuslehdessä pöydän ja totesi, että tulee himpun verran halvemmaksi tehdä se jalka itse ja teettää se kivilevy mittojen mukaan. Terveisiä Ouluun! M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on ruskeana vielä paremman näköinen, näyttää itse asiassa sirommalta kuin tuollaisena puuvalmiina. Eilen autotalli sai kattohuovan ja minä tyydyin vain laiskottelemaan. Täällä paistoi aurinko sen verran lämpimästi, että innostuin liikaa. Suojakertoimista huolimatta vaalea hipiä sai punoitusraitoja.

   Poista
  2. Kevätaurinko on vaarallinen vaaleille... M-L

   Poista
 2. Kivan näköinen pöytä. minä olen myös istuttanut ruukkunarsisseja, mutten tänä vuonna laiskuuttani jaksanut.... Ne ovat kyllä hienosti aina kukkineet ja tykkään niistä kovin. Sinun narsissisi ovat tosi kauniit väriläikät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En ole mikään viherpeukalo, haluaisin kyllä olla, mutta kun ei ihan kaikkeen ehdi ja ehkä välillä voi vähän laiskottaakin.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!