Sain annamarilta sitruunaisen suklaakakun ohjeen, mutta tietenkin minun piti vähäsen tuunata ohjetta. Fazerin sinisen tilalle laitoin tummaa suklaata ja sitruunasta lisäsin vain mehun, en kuorta. Muutoin kakku on aika perus voi-sokeri-muna-jauhot -ohjeen mukaan tehty. Tämäkin kakku on maistunut oikein hyvältä. Liian hyvältä. Jokainen kalori näkyy vyötäröllä...
NAM! Kakku näyttää kuvassa just siltä kun pitää. Ja olet saanut suklaapalat asettumaan tasaisesti ympäri kakkua - good job! Juu, mäkin tuunaan aina lähes kaikkia ohjeita myös ennen ensimmäistä kokeilua, hih! ;D
VastaaPoistaTuosta tummasta suklaasta tuli just nyt mieleen, että minkäköhänlaista kakusta tulis, jos laittaiskin sitruunan tilalle appelsiinia ja käyttäis tosiaan tummaa suklaata? Hmm.. taitaapi mennä kokeiluun. Rakastan nimittäin tumman suklaan ja appelsiinin yhdistelmää.
Eikö olekin kumma, että aina täytyy vähän tuunata, että ohjeesta tulisi enemmän itsensä näköinen ja tuntuisi enemmän omatekoiselta. Veikkaan, että appelsiinin ja tumman suklaan liitto toimii ehkä vielä paremminkin kuin sitruunan ja suklaan yhdistelmä.
Poista