sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lomasää

 Kolilla satoi vettä. 

 Nauvossa satoi vettä. 

Mikäs se siellä Pusulan taivaalla on? 
No, sehän on sadepilvi.

Kahdeksän päivän reissun aikana oli yksi sateeton päivä. Onneksi oli hyvät sadekamppeet. Vain kerran mies kuivatteli föönillä kenkiä.

Parempia kelejä odotellessa (toivotaan, ettei tule aika pitkäksi)...  

9 kommenttia:

 1. No semmoista se joskus on... Mies lähtee sinne Puolaan tiistaina ja katselee noita säätiedotuksia herkeämättä.) Ei kuulemma lähde "Jänkällä jytisee" tapahtumaan:) Yritin houkutella lähtemään mutta sanoi olevansa liian vanha ajamaan moista matkaa.. Terveisii M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Puolassa ei ole valtavaa hellettä eikä tulvia. Noita ääri-ilmiöitä on ollut ihan tarpeeksi tänä kesänä. Miehelle paljon hyvän matkan toivotuksia ja turvallisia kilometrejä.

   Onhan sitä matkaa Saariselälle, kun etelästä lähtee ajamaan. Tuttavatkin levähtävät meillä yhden yön ja jatketaan sitten yhtä matkaa tästä eteenpäin.

   Poista
 2. Tosi huonoa tuuria. Lomalla kuitenkin on tärkeintä se, ettei olla töissä eikä koko aikaa kotonakaan. Välillä voi elää kuin pellossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen puolesta harmittaa, itse saan nauttia opintovapaasta vielä alkusyksyn. Tänään olen oikolukenut pari lukua, ettei tässä ihan pelkällä lomalla olla.

   Poista
 3. Elokuussa on lämmintä: Tapsukka jää lomalle ja lomasäät ovat silloin taatut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintsa. Ennustitko elokuun lomasäät teeruohoista vai sammakonreisistä? Joka tapauksessa uskon sinuun!

   Poista
 4. Ei tarvitse erikseen ennustaa - Tapsa lomailee, säät suosii :I

  VastaaPoista
 5. Sadesää syö naisen mieltä rotan lailla ;) Onneks voi vaikka väkertää koruja tai leikata matonkuteita. Täällä taisi viime viikolla olla peräti 3-4 sateetonta päivää. Ja sadepäivinäkin monesti aurinko paistaa joko aamu- tai iltapäivällä. Toivotaan parempia säitä vielä loppukesälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli ensin aurinkoista, sitten pilvistä, sitten aurinkoista, pilvistä, sadetta... viime yönä satoi kaatamalla ja naapurilähiössä oli tullut rakeitakin. Kaikkea mahdollista.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!