maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ei ihan Louis Vuitton

Givi-laukku on moottoripyörällä reissaavan valinta. Tällä määrällä matkatavaraa pitää pärjätä reilut kolme viikkoa reissussa. Laukusta puuttuu vielä sandaalit ja kauneudenhoito. Pahinta / parasta on se, ettei reissussa voi juurikaan shoppailla.

6 kommenttia:

 1. Pitääkö olla silkkiset alusvaatteet ja yöpuvut, että menee pieneen tilaan? Tuntuisi näin tottumattomasta tosi vaikealta saada pieneen boxiin mahtumaan edes vaihtovaatteita.

  Onnea pakkaamiseen ja oikein onnekasta ja ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Katriina, ihan isoimpia ja paksuimpia sloggeja ei kannata ottaa mukaan! Sivulaukku on itse asiassa aika tilava, noin 40 litraa. Hyvin mahtuu farkut, sortsit, hame ja puserot; varsinkin kun pakkaan ne tuollaisiin vaatepusseihin. Ja yleensä reissuun otetaan ajovaatteeksi sellaista vanhempaa paitaa, jonka voi nakata huoletta reissussa pois.

  VastaaPoista
 3. Sivuilta näyttäisi löytyvän vielä tilaa, joten pakkaus on sujunut mallikkaasti! Hyvää lomaa Aikulle ja Petelle!

  VastaaPoista
 4. Tintsa, ihan oikeasti laukussa on vähän väljyyttä... jos vaikka pari lankakerää saisi paluumatkalla ostetuksi Saksasta. Viime kesänä niitä piti vaan hiplailla. Nyt ollaan palatessa pari päivää Leipzigissä. Kait siellä lankakauppa löytyy, kun kaupungissa näyttää olevan kaksi Starbucksiakin. Jihuu!

  VastaaPoista
 5. Ai te meette prätkällä, mahtavaa! (olen vähän jälkijunassa lukemisen kanssa :) )Meidän kaveri ajoi Suomesta meidän skootterin (sellainen isompi malla) tänne. Sanoi, että oli yksi sen parhaimpia reissuja! Itse en ole pidempiä reissuja ajanu, mutta haaveissa on! Totta tuo shoppailupointti, muuten ainakin itse pärjään reissussa vallan hyvin vähemmälläkin kuormalla.

  VastaaPoista
 6. Elisabeth, tämä oli meidän kolmas Euroopan reissu. Moottoripyörällä matkatessa tuntee olevansa lähellä kaikkea. Sitä kokee säät konkreettisesti, tuoksut ja tuulahdukset.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!