keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Broken seed stitch -kämmekkäät

Löysin Lankakauppa Kerän blogista kivat kämmekkäät ja sellaiset piti laittaa puikoille ihan heti.

Lanka: Dropsin Karisma (musta 1 kerä, vaaleaa ehkä vajaa puoli kerää)
Puikot: nro 3
Silmukoita: 44 s. 
Koko: miehelle 

Aloitin jo toiset 40 silmukalla ja varmaan teen näitä pukinkonttiin muutamat. Itselle taidan tehdä lapaset samalla neuleella.

4 kommenttia:

 1. No onpa kivan näköistä neuletta. Olen tuohon törmännyt jossain muussakin, olisikohan ollut joku sukkaohje. Täytyypä koettaa neuletta. Näyttää niin kivalta. Huoks tosin minulla on ihan superhuono omatunto, kun minulla on kaksi sellaista kallista kirjoneule tumppupakettia ohjeineen ja lankoineen ja olen ehkä kymmenen kerrosta neulonut. Kirjoneule ei taida olla ihan minua varten. ne vain olivat NIIN kauniit yhdessä blogissa, että menin ns "halpaan" ja tilasin ne kirjoneulepaketit. Hmm, tekemättä ovat. Ihan hirmuusti terkkuja sinne Ouluun päin, M-L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan helppoa. Jokainen kierros neulotaan yhdellä värillä ja tuloksena on "kirjoneule". Tuosta linkistä löytyy ohje (kuten tietenkin huomasitkin). Innostuin tästä kovasti, olisi kiva sukanvarressa tai pipossa.

   Anna olla kirjoneulelapaset sellaisena varatyönä. Jos ei ole mitään muuta, voit aina välillä neuloa kerroksen tai kaksi. Kyllä ne jonain vuonna valmistuu.

   Nyt on aikaa neuloa ja katella töllöä, kun on taas astmassa pahenemisvaihe ja minä sairauslomalla. Kyllä se henki kulkee, kun on lääkitys kohdallaan. Pitää vaan ottaa rennosti, levätä ja kerätä voimia.

   Aurinko paistaa joka tapauksessa.

   Terkut!

   Poista
 2. Hieno malli. Itseasiassa tänään juuri kaipailin töissä kämmekkäitäni kun oli sen verran kylmä välituntivalvonnassa. Tää on just sitä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei ole kovin kylmä, mutta ei enää lämmin. Nyt eletään säiden puolesta sellaisessa välitilassa.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!